Dowozimy po 10:00

W poniedziałki, środy i piątki

Gwarancja

Jakości i świeżości

881 546 809

Masz pytania? Zadzwoń

Najpopularniejsze produkty

Nasi Partnerzy

Aktualności na Twoim Targu

Smak i zdrowie

Truskawki

Są bogate w potas, fosfor, wapń, magnez, sód, żelazo, cynk, mangan, witaminy A, B1, B2, B3, B6, C, E, kwas foliowy, błonnik i węglowodany.

Zielone szparagi

Całe bogactwo składników mineralnych, m.in. potas, magnez, fosfor i wapń. Szparagi zielone zawierają także dużo witamin A, C, K i tych z grupy B.

Rzodkiewka

Bogata w potas, fosfor, wapń, żelazo i cynk. Zwiera też dużą ilość witaminy C, B6 i K. Idealna jako przekąska, na świeży chleb z dodatkiem soli lub z twarogiem i szczypiorkiem.

Sałata masłowa

Sałata masłowa, zwana także maślaną czy głowiastą to jeden z najpopularniejszych gatunków sałaty. Stanowi bogate źródło cennych dla nas pierwiastków m.in. potas, wapń, cynk i miedź. Zawiera w sobie również witaminy z grupy B (B1, B2, B6), a także witaminę C, E i A. Sałata masłowa świetnie sprawdza się na wiosenne kanapki, a także jako baza do sałatek.

Papryka

Papryka jest warzywem bogatym w witaminy (szczególnie w witaminę C oraz beta-karoten) i sole mineralne (potas, wapń). Spożywanie papryki pomaga obniżyć ciśnienie krwi oraz chroni przed chorobami układu krążenia.

Jesteśmy firmą założoną w 1989 roku przez Agatę Magiera-Szlaską. Przez trzydzieści lat prowadzenia firmy wraz z mężem Romanem Szlaskim rozwijamy działalność poszerzając asortyment oferowanych warzyw, owoców i zbóż.